fbpx

LOFT LKV

Me olemme Loft LKV! Tarjoamme modernia kiinteistönvälitystä, rennolla mutta tuloksista tinkimättömällä otteella. Tarjoamme alan ammattitaitoisinta palvelua sekä asiantuntevinta osaamista, yhdessä helposti lähestyttävän tiimimme kanssa. Emme vain myy asuntoja, vaan välitämme oikeat kodit juuri oikeille ihmisille. Löydät meidät somekanaviemme lisäksi toimistoltamme Eerikinkadulta. Kun haluat enemmän kuin onnistuneet asuntokaupat, käänny rohkeasti puoleemme!

 


Kaikki meni erinomaisesti. Oman asunnon myynti on aina jännä paikka. Välittäjä (Jani Käki) sai jämäkällä ammattitaidollaan, mutta silti rennolla asenteellaan oloni alusta lähtien luottavaiseksi. Sain keskittyä rauhassa uuden asunnon etsimiseen. Tämä oli juuri sitä mitä halusinkin. En muuttaisi mitään.

Ville Vihermaa 


The whole buying process went extremely well. The Real Estate Agent Lauri is very helpful in offering us different kind of information which we requested. He is a very calm and authentic person with a great eye for details. We really appreciate his patience and engaging personality. He is also very professional likable,supportive and easy to talk to.

Meiqin Wang


Valitsin Tommin suositusten kautta. Olin alun perin ajatellut valitsevani Tommin alalle houkutelleen saman firman edustajan, mutta huhujen mukaan oppipoika oli mennyt mestarista ohi. Tommi tarvitsi noin kaksi viikkoa todistaakseen tämän huhun paikkansa pitävyyden - toimeksiannon tekemisestä, kuvausten kautta, asunnon esittelyihin ja myyntiin. Asunto laitettiin markkinoille keskiviikkona ja sanoin Tommille, että asunto pitää olla myytynä maanantaina. Ilmeisesti Tommi otti asian tosissaan, koska lauantaina meillä oli käsissä reilusti päälle pyynnin oleva tarjous, joka oli helppo hyväksyä. Helposti lähestyttävällä olemuksellaan Tommi tekee kanssakäymisestä erittäin helppoa. Huumori ei unohdu, vaikka vähän painetta yritinkin hänelle luoda. Hommat hoitui rennolla meiningillä, mutta samalla myös raudanlujalla ammattitaidolla, eikä tarvinnut kertaakaan miettiä mitä tapahtuu, vaan välittäjä piti minut koko ajan ajan tasalla. Suosittelen Tommia muillekin asunnon myyntiä harkitseville.

Juho Antikainen


Valitsin asuntoni välittäjäksi Tommi Toivasen ilman mitään pohdintoja, sillä olihan Tommi jo yhden asuntoni myynyt muutama vuosi takaperin huippuhintaan, ja tässä välissä myös useamman tuttuni asunnon niin ikään loistavin arvosanoin. Jos pari vuotta sitten olivat asiat menneet aivan jiiriin, ni tällä kertaa Tommi pisti vielä astetta paremmaksi, vaikken uskonut sen olevan mahdollista. Asuntoni oli tuskin ehtinyt markkinoille, kun Tommilla oli jo useita tarjouksia, joiden seurauksena asunto myytiin reilusti yli pyyntihinnan! Ja jo pyyntihintakin oli mielestäni todella kunnioitettava. Odotukseni siis ylittyivät reilusti! Kohta istuttiinkin pankissa kaupoilla ja tuntui, että koko prosessi oli maalissa yhdessä hujauksessa. Kaikki sujui alusta loppuun raudanlujalla ammattitaidolla. Tykkään myös Tommin rennosta asenteesta ja otteesta, joka mielestäni viimeistelee onnistuneen paletin. Jos etsit välittäjää, joka ei ole pelkkää puhetta, vaan saa oikeasti huipputuloksia aikaiseksi, niin tässä vahva suositus! Asuntoja mies osaa totisesti myydä, vaikkei lätkämaila kaverilla pysykään kädessä.

Riku Aromaa


Välittäjä Jani Käki teki huimaa työtä myydessään meidän asunnon ja olemme kaikkeen erittäin tyytyväisiä. :)

Sanna Jännetyinen


Kokonaisuudessaan asunnon myynti sujui todella hyvin. Välittäjä piti ajan tasalla koko prosessin ajan, ja asunto myytiin todella nopeasti ja vielä pyyntihintaan.

Mona Österholm


Asunto ehti olla markkinoilla kaksi päivää ja myytiin tavoitehinnalla ensimmäisellä näytöllä. Suosittelen, mikäli haluat saada asunnostasi parhaan mahdollisen hinnan.

Jarkko Antikainen


Kaikki sujui tosi hyvin! Erityisesti tykkäsin tyylistä, että näytöt järjestettiin yksityisnäyttöinä, mutta kuitenkin peräkkäin yhden illan aikana. Se oli helppoa mulle ja loi hyvän kilpailuasetelman asunnosta kiinnostuneiden välille, ja tällä kertaa vieläpä toi ihan huikean hyvän tarjouksen. :)

Myyjä


Heti alusta lähtien kaikki sujui loistavasti, myytäväksi tulleen asunnon kartoituksesta ja käyvän hinnan määrittelystä alkaen. Jatko sujui rivakasti. Arvostan sitä, miten välittäjä piti minua tilanteen tasalla koko ajan. En keksi mitään parannettavaa. Kun ammattilaiset hoitavat asian ja huolehtivat sekä myyjän että ostajan oikeusturvasta ja eduista, niin se on siinä! Hyvä näin! Ja paras kiitokseni!

Myyjä


Välittäjä oli alansa ammattilainen. Omasi erinomaisen kyvyn reagoida nopeasti muuttuviin asioihin ja tekemään nopeasti oikeita päätöksiä.

Ostaja


Asunnon hinta-arvio oli sama kuin itsekin olimme arvioineet. Välittäjät tunsivat alueen ja olivat asiantuntevia. Keskusteluyhteys oli toimivaa, avointa ja välittäjiin syntyi luottamus. He eivät moittineet asuntoamme, vaan näkivät sen kotina, jossa viihdyttiin. Katsojia kävi useita, mutta välillä tuli tunne, ettei kukaan halua näin isoa asuntoa. Välittäjät olivat positiivisia ja uskoivat asunnon menevän kaupaksi . He loivat meihin uskoa omalla asenteellaan. Kodillemme löytyi ostaja noin kuukaudessa.

Päivi Råman

Back to Top