fbpx

Teitä palvelevat

Jani Käki

Yrittäjä, tj, KiAT

puh. 050 573 6534 tai Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Välitysalan kruununjalokivi palveluksessanne! Monissa liemissä keitetty myynnin ammattilainen, jolla ei mene sormi suuhun tiukimmassakaan tilanteessa.

Sosiaalisuus ja helposti lähestyttävyys ovat ehdottomia valttikorttejani, sillä kaiken perustana on asiakkaan ja välittäjän keskinäinen henkilökemia ja luottamus. Tähän kun lisätään maksimaalinen kilpailuvietti ja periksiantamattomuus, ovat ainekset parhaalle mahdolliselle lopputulokselle valmiina.

Yhtäkään kiveä ei jätetä kääntämättä matkalla tavoitteeseen – vain teot ratkaisevat.

Miksi tyytyä hyvään, kun voit saada parasta - ota rohkeasti yhteyttä!

Lauri Metsälampi

Yrittäjä, LKV

puh. 040 4165 196 tai Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Olen rauhallinen ja ihmisläheinen myynnin ammattilainen. Myyntityötä olen tehnyt erittäin vaativissa ympäristöissä jo 15 vuotta. Kiinteistöalalla olen toiminut vuodesta 2006. Ensin yritysten ja toimitilojen parissa, mutta kutsumukseni auttaa ihmisiä vei minut asuntojen - ihmisten ja perheiden pariin.

Asuntojen myynti on projektien ja kokonaiskuvan hallintaa - tämä on yksi selkeistä vahvuuksistani. Tartun toimeen ripeästi, mutta hallitusti ja harkiten!

Onnistuneeseen lopputulokseen tarvitaan molemminpuolinen luottamus sekä loistava suunnitelma. Tästä syystä käymme myyjän kanssa koko prosessin läpi ja suunnittelemme myynnin aina aikatauluja myöten. Myynnin edetessä informoin osapuolia säännöllisesti ja sovitusti.

Minulle se tärkein asia on kuunnella asiakasta. Se vie kohti onnistunutta asuntokauppaa.

Iloinen mieli kaikille - kiitos, että valitset minut!

Tommi Paaja

 

Osakas, LKV

puh. 050 5257 401, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
 
Kiinteistövälityksen ammattilainen, jonka avulla asunto tulee myydyksi tyylillä ja taidolla - ja mikä tärkeintä, parhaaseen mahdolliseen hintaan. Hoidan asunnon myynnin alusta loppuun yhtä huolellisesti ja tehokkaasti, kuin myisin omaa asuntoani. Minun kanssani on erittäin helppo tulla toimeen. Pyrin todistamaan kaikille asiakkailleni, että asunnon myyminen voi olla jopa hauskaa!
 
LKV-tutkinnon lisäksi minulta löytyy yliopistotutkinto kaupalliselta alalta, joten ymmärrän myös, miten markkinat toimivat. Tulin alalle vuonna 2010 ja myyntityötä olen tehnyt jo yli kymmenen vuotta. 
 
Ota yhteyttä, niin jutellaan lisää!
 

Tommi Toivanen

Osakas, myyntineuvottelija

puh. 050 355 1975, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Olen rento ja helposti lähestyttävä ihminen. Asiakaspalvelu- ja myyntityötä minulla on takana useampia vuosia, ja myynti hoituu aina raudanlujalla ammattitaidolla.

Asunnon myynti lähtee aina asiakkaan ja välittäjän keskinäisestä henkilökemiasta, joka on aina ollut itselleni vahvuus. Tähän lisättynä todella kova voittamisen halu ja omistautuneisuus tekemiselle, ovat lähtökohdat onnistuneelle asuntokaupalle valmiina.

Tyytyväiset asiakkaat ovat kaiken perusta, ja siihen panostankin sataprosenttisesti.

Ole rohkeasti yhteydessä – kiitos luottamuksesta!

Back to Top